Пеньо спечели нов нос, Панайот се връща в Къщата по гащи

Най-сетне съкровената мечта на Пеньо от Чирпан ще стане факт
10 окт 2006 09:11,
Пеньо спечели нов нос, Панайот се връща в Къщата по гащи
Илюстрация: Корбис
Най-сетне съкровената мечта на Пеньо от Чирпан ще стане факт. Той ще получи съвсем нов нос от един от най-известните пластични хирурзи у нас.

Втората тайна мисия на Пеньо в рамките само на три седмици от началото на играта се оказа успешна и още снощи той постъпи в клиника. Операцията на носа му е днес.

Д-р Страхил Ефремов, който ще извърши операцията, предложи на Пеньо и имплант на брадичката, което означава, че певецът от Чирпан ще претърпи пълна промяна на лицето си.

За да стигне до тук, Пеньо беше принуден да изтърпи жестокия психически тормоз от страна на Пацо в продължение на два дни. Сексуално неориентираният младеж спа на пода и беше подложен на унищожителни критики и нападки от Панайот.

В края на двете тайни мисии Пеньо и Панайот се появиха в студиото на предаването така, както живяха през последните дни. Пепи – с плитки, а Пацо- само по боксерки.

Гълъбовският сваляч остана потресен от кадрите, които Ники Кънчев му показа. На тях категорично се вижда, че през първата нощ Панайотчо сам е бутнал ръката на Пеньо, който тогава беше жената Пепи, към най-свидното си място.

Единственото оправдание, което успя да измънка Пацо, беше, че тогава е мислел Пепи за момиче и не е имало как да устои на желаеща го жена.

Освен разкритията от първата нощ, Пацо с ужас разбра, че тайната мисия Партизанин е неуспешна.

И тъй като през този сезон тайните мисии са на почит, Пацо получи пореден шанс да остане в Къщата. Той ще трябва да изкара една седмица само по прословутите сини боксерки, като няма право да разказва на съквартирантите си нищо около операцията на Пеньо и тайните стаи в Къщата.

Само по бельо Пацо трябва да изкара една седмица, до следващия понеделник, когато ще се разбере дали ще продължи участието си в играта или ще напусне Къщата.

Колкото до Пеньо, той ще се върне още днес в Къщата и, макар и невъзстановен след операцията, ще участва във вторите номинации за сезона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание